Vad är SteadyGo?

Hemsida: https://www.steadygo.se

Vill du veta mer om SteadyGo – Läs Om SteadyGo

Ni ska känna er trygga i alla avseenden vid besök av vår hemsida och när du tar kontaktar SteadyGo.

Vilken typ av data sparas på SteadyGo.se?

Kommentarer

När en besökare lämnar en kommentar på hemsidan (gäller främst Bloggen) sparas denna data och visas i kommenterasfältet. Besökarens IP-adress och webbläsare samlas in för att förebygga eventuellt spam, men även om eventuella hot eller trakasserier skulle förekomma.

Kontaktformulär

Vid inskickat kontaktformulär så accepterar besökaren att vi samlar in information för namn, e-postadress, namn på organisation och eventuella telefonnummer. Detta för att vi ska kunna kontakta er och kunna erbjuda så hög kundservice som möjligt.

Cookies

SteadyGo använder cookies och spårningspixlar.

Väljer du att inte acceptera användandet av cookies går det att stänga av cookies i din webbläsare, se tillvägagångssätt via länken. Det går även att skapa en varning i webbläsaren varje gång en webbplats försöker skapa en cookie på din enhet.

Cookies/kakor är små textfiler som sparas på webbplatsbesökarens enhet (dator, mobil, tablet). Normalt används cookies i syfte för att förbättra användarupplevelsen av hemsidan. Exempelvis för att möta besökarnas intressen, val och önskemål på ett bättre sätt.

Pixlar för spårning hjälper oss att tolka åtgärder på hemsidan. Exempel på såna är konverteringar, visade sidor eller användarens val. Dessa kan visa besökaren relevant information om våra tjänster.

Ingen typ av personlig information, exempelvis namn, gatuadress, telefonnummer eller e-mailadress samlas in. Dock sparas personlig information om besökaren själv registrerar denna i syfte att optimera användarupplevelsen. Samt för anpassad kommunikation efter varje användares unika intressen. Detta är ingen information som delas till tredje part.

Lämnar du som en besökare en kommentar på vår SteadyGo.se kan du välja att spara dina uppgifter (namn, din e-postadress och webbplatsadress) i cookies. Detta är enbart för din bekvämlighets skull, så att du inte återigen ska behöva fylla i dessa uppgifter nästa gång du vill lämna en kommentar.

Ifall du har ett konto och loggar in på denna webbplats (*Ej aktivt att skapa konton på denna hemsida) kommer det skapas en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Dessa cookies innehåller ingen personlig identifierbar data och försvinner när du stänger din webbläsare eller rensar dina cookie-filer. Vid inloggning kommer det att skapas flera cookie-filer för att samla information om den inloggning du gjort och ditt utformningsval av skärmlayout.

Två typer av cookies finns:

  • Permanent cookie som ligger kvar på webbplatsbesökarens enhet (dator, mobil, tablet) under en bestämd tid.
  • Sessionscookie som tillfälligt lagras på enhetens minne under tiden besökaren är inne på en webbplatsen. När webbläsaren stängs försvinner denna cookie.

Besökare av webbplatsen som använder cookies informeras om att hemsidan innehåller cookies, vilka användningsområden cookie:n nyttjas för och hur de går att undvika. Detta enligt lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389).

Inbäddat innehåll från andra domäner

Artiklar på denna sida kan innehålla inbäddat innehåll (video, bild, artiklar etc.) från andra domäner. Denna typ av inbäddat innehåll kan samla data och använder cookies, tredjepartsystem eller annan typ av spårning på samma vis som om du som besökare besöker den domänen.

(Detta är inget som idag används på hemsidan, 2020-07-08.)

GDPR

  1. Varför samlar SteadyGo in personuppgifter?

Primärt samlas uppgifter om er för hantering av förfrågningar, offerering och annan typ av kundkontakt.

Ni ska känna er trygga i alla avseenden vid besök av vår hemsida och när du tar kontaktar SteadyGo.

  1. Legala grunder för hantering av era personuppgifter?

GDPR innebär kortfattat en reglering av all form av behandling som direkt eller indirekt kan knytas till en person. Syftet är att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt rätten till skydd av personuppgifter.

Personuppgifter sparas endast av SteadyGo om de anses som nödvändiga för att bedriva verksamheten. Rättsliga förpliktelser såsom krav i bokföringslagen och produktansvar fullgörs noggrant.

  1. Hur länge sparas person/företagsuppgifterna?

Personuppgifter och företagsuppgifter sparas så länge som det är nödvändigt för fullgöra de ändamål som uppgifterna behandlas för. Hur länge beror således på vilket eller vilka ändamål uppgifterna hanteras för. Kontinuerlig gallringar genomförs och uppgifterna raderas om de inte längre är aktuella att sparas.

  1. Med vilka delar vi era företagsuppgifter?

Vissa företags-/organisationsuppgifter kan komma att lämnas ut till företag eller myndigheter. Dessa behandlar era uppgifter för SteadyGo’s räkning enligt instruktioner.

Beroende på vilka kontakter du har haft med oss kan dina uppgifter lämnas ut till följande mottagare:

  • Leverantörer av betalningslösningar för att tryggt och säkert kunna offerera och genomföra betalningar. Samt vid behov kunna erbjuda dig som kund olika finansieringslösningar.
  • Statliga myndigheter, såsom Skatteverket eller Polismyndigheten, som vi är skyldiga att lämna ut personuppgifter till enligt lag eller myndighetsbeslut. Uppgifter som lämnas ut är kontaktuppgifter, identifikationsnummer, orderinformation och betalningsuppgifter.

  1. Vilka rättigheter har du över dina data?

SteadyGo ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning. Nedan beskrivs kortfattat dina rättigheter i vår hantering av personuppgifter. På din begäran eller på eget initiativ kan uppgifterna i de flesta fall korrigeras, avidentifieras, raderas eller kompletteras. Vid eventuella frågor kring hanteringen ber vi dig kontakta SteadyGo.

  • Tillgång till dina personuppgifter

Insyn av hantering av dina personuppgifter kan begäras. Detta innefattar främst information om ändamål, en viss typ av personuppgifter, mottagare av dessa personuppgifter, lagringsperiod och kriterier för fastställande av lagringsperiod.

  • Personuppgiftskorrigering

Vid felaktiga personuppgifter har du rätt att begära rättning av dessa. Vid begäran kommer de felaktiga uppgifterna att rättas till omgående.

  • Radering av dina personuppgifter

Uppgifter som vi hanterar har vi lånat av dig. Detta gör att du har rätt att när som helst begära att vi tar bort dina personuppgifter. Vid uppdragsgivande (om du är kund åt SteadyGo) kan dock begäran av radering av personuppgifter inte alltid genomföras då det finns administrativa, legala eller säkerhetsskäl som ger oss rätt att fortsatt behålla dina personuppgifter, exempelvis krav enligt bokföringslagen.

  • Dataportabilitet

Har du ett konto eller har lämnat kommentarer på vår webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du lämnat till oss.

  • Vid invändning mot behandling av personuppgifter

Om du tycker att vi hanterar dina personuppgifter på felaktigt sätt är du välkommen att kontakta oss direkt. Kontakta SteadyGo

Du har även rätt att inge eventuella klagomål om hantering av dina personuppgifter till Datainspektionen (https://www.datainspektionen.se) som är ansvarig tillsynsmyndighet för behandling av personuppgifter i Sverige.

  1. Hur skyddas dina personuppgifter?

Vi strävar efter att du som besökare ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till SteadyGo. Därför har tekniska säkerhetsåtgärder och organisatoriska vidtagits för att skydda dina personuppgifter.

  1. Tillämpning och ändring av integritetspolicyn

Senaste uppdateringen och gällande versionen av SteadyGo’s integritetspolicy finns på vår webbplats. SteadyGo har rätt att uppdatera integritetspolicyn.

  1. Kontakta

Vid frågor av integritetspolicyn eller om du vill ha mer information om hanteringen av personuppgifter eller om det uppmärksammats någon felaktig uppgift som behöver korrigeras är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss via mail, telefon eller kontaktformulär:

Kontakta SteadyGo