SteadyGo är ett företag som drivs av marknadskommunikatören Freddy Karlsson. Företaget grundades mitt under pandemin när behovet av en duktig frilansande marknadskommunikatör uppkom.

Jag noterade han att det fanns utrymme på marknaden för ett mer prisvärt alternativ för mindre företag att nyttja sig av där det finns mängder av företag som inte nyttjar sina kanaler till sin fulla potential.

Idag vill jag hjälpa företag och organisationer med att omfamna sin målgrupp genom strategisk och engagerade marknadskommunikation. Med expertis inom marknadskommunikation vill jag bidra till företag och organisationer inom flera mängder av verksamhetsområden.

Freddy Karlsson

Ett segment SteadyGo inriktat oss extra inom är sportkommunikation. Detta i mångt och mycket på grund av ett brinnande intresse för idrott. Därigenom vill vi hjälpa föreningar och klubbar inom idrottsverksamhet att nå ut med sin kommunikation och vinna medlemmar, supportrar, sponsorer och andra samarbetspartners.

Sommaren 2020 lanserades hemsidan Sportkommunikation.se med målet att samla goda kommunikationsinsatser från sportvärlden.