Söker ni en marknadskommunikatör?

Vill ni få ert varumärke att nå nya höjder genom content marketing eller få ert företag att synas i högre grad på sociala medier och sökmotorer? Då kan ni vara i behov av en vass och erfaren marknadskommunikatör. SteadyGo erbjuder konsultation anpassad efter ert behov och plånbok. Ni avgör rollens omfattning, från 2 till 40 timmar i veckan.

Nå nya mål och utveckla er marknadsposition

Med hjälp av rätt kommunikationsstrategi kan ert företag eller organisation få ökat förtroende och bygga relationer med såväl kunder, medarbetare eller intressanta samarbetspartners. En skräddarsydd kommunikationsplan utformas efter era mål, visioner, tonalitet och förutsättningar för att på bästa sätt nå ut med era budskap i rätt valda kanaler. Rapportering och analysering görs därefter enligt överenskommelse. En inledande nulägesanalys av marknadsposition och konkurrenssituation skapas kostnadsfritt innan uppdraget inleds.

Marknadskommunikatör i och utanför Stockholm

SteadyGo erbjuder konsultation inom marknadskommunikation till företag i Stockholm som övriga Sverige. Företaget utgår från Sollentuna och kan därför enkelt ta sig till företag i hela Stockholmsregionen. Men i dagens digitala klimat ser vi inte distans som något hinder om ert företag ligger i en annan del av Sverige.

Hyr in spetskompetens

Det finns flera fördelar med att hyra in en konsult istället för att rekrytera en ny förmåga till företaget. Den främsta anledningen är att ni får in rätt kompetens till företaget omgående och slipper lägga tid och pengar på en rekryteringsprocess. Exempelvis om ni behöver fylla en vakans.

Är ert företag exempelvis mitt i en övergångsperiod eller expansionsfas kan en nyrekrytering kännas väldigt osäkert. Då är det väldigt fördelaktigt att ha möjligheten att kunna styra uppdragets omfattning efter behov. Fyll er marknadskommunikatörsroll med konsultation från SteadyGo!

Vad gör en marknadskommunikatör?

En marknadskommunikatörs arbetsåtaganden täcker flera delar av organisationen/företagets kommunikation utåt. Här är några exempel på arbetsuppgifter för en marknadskommunikatör:

  • Content marketing
  • Webbkommunikation
  • Digital annonsering
  • Projektledning
  • Rapport och analys
  • Produktion av grafiskt innehåll
  • Social media management
  • Nyhetsbrev
  • Grafisk produktion
  • Omvärldsbevakning

Alla dessa tjänster kan ert företag få hjälp med vid konsultation från SteadyGo.

Är ni intresserade? Kontakta SteadyGo via kontaktformuläret.

Kontakta SteadyGo